Bowl-brown mozaic

14,00

Op voorraad

Beschrijving

Een mooie handgemaakte bowl, van origine is dit een kokosnootschaal. Noya heeft ze gerecycled en daarmee prachtige bowls gemaakt. Perfect als decoratie of om kleine gerechtjes in te serveren. Iedere kommetje is handgemaakt en dus uniek. Ook mooi als tafeldecoratie. Verras je gasten eens bij het voorgerecht met een amuse, geserveerd in zo’n bijzondere bowl.

 

Ook verkrijgbaar in de kleur brown pearl

 

Tip: wil je de Noya bowl graag kado geven?
Wij hebben nog een beperkt aantal speciale Noya kado-verpakkingen. Laat een notitie achter bij je bestelling en wij sturen een verpakking mee.

 

Materiaal: kokosnoot

 

Ø 13-14 cm
hoogte: 6 cm
design: stippen & blokjes

 

Note: deze bowls zijn voedselveilig, echter niet geschikt voor gebruik in vaatwasser, oven en magnetron. Reinigen met lauw water. De produkten zijn handgemaakt, kleine imperfecties kunnen voorkomen in afmeting en kleur.

 

Merk

Merk

Noya Collection

Eerlijke handel en wereldwijde duurzaamheid zijn de belangrijkste aspecten achter het merk NOYA. NOYA creëert levensvatbare werkomstandigheden in derdewereldlanden door lokale ambachtslieden in dienst te nemen. De materialen die zij voor onze producten gebruiken, werden in eerste instantie als afval afgevoerd. Door van afval nuttige en mooie voorwerpen te maken, wil NOYA een klein maar belangrijk verschil maken om vervuiling tegen te gaan. De NOYA collectie bestaat uit exotische materialen van over de hele wereld. De wereldwijde wortels van de grondstoffen dragen bij aan het kleurrijke en heldere karakter van het assortiment.
Verzendinformatie
Nederland België Duitsland
Brievenbuspakje € 3,95 € 5,95 € 5,95
Pakket € 5,95 € 9,95 € 9,95
Gratis verzending Vanaf € 75,- n.v.t. n.v.t.

 

Nederland
Brievenbuspakje € 3,95
Pakket € 5,95
Gratis verzending Vanaf € 75,-
België
Brievenbuspakje € 5,95
Pakket € 9,95
Gratis verzending n.v.t.
Duitsland
Brievenbuspakje € 5,95
Pakket € 9,95
Gratis verzending n.v.t.