Verzenden & retourneren

Levertijd

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail.
Zodra deze bevestiging is verstuurd streven wij ernaar het pakket binnen 3 werkdagen te verzenden.

 

Verzenden

Wij bezorgen onze bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland.
Mocht je jouw bestelling naar een ander land willen laten versturen, dan kun je ons een email sturen via info@karahinterior.com. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Wij versturen onze pakketten via Post NL. Zodra wij het pakket bij PostNL hebben afgeleverd, ontvang je een e-mail van PostNL met de track & trace gegevens van het pakket.

Kosten

De kosten voor bezorging binnen NL zijn als volgt:
– brievenbus pakket € 3,95
– pakket € 5,95
De verzendkosten voor België en Duitsland zijn als volgt:
– brievenbus pakket € 5,95
– pakket € 9,95

Alleen in Nederland: geen verzendkosten bij een minimale besteding van € 75,-

Retourbeleid

Mocht je niet tevreden zijn over je aangekochte producten, om wat voor reden dan ook, dan kun je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren naar het retouradres.

Allereerst ontvangen wij graag zo snel mogelijk een email van je, met de reden van terugzending via info@karahinterior.com. Mocht het voorkomen dat tijdens het vervoer jouw product beschadigd is geraakt, dan vragen wij je vriendelijk om ons een foto toe te sturen, zodat we de beschadiging kunnen vaststellen.
Je kunt het artikel na contact met ons retourneren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen.
Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild worden.

 

 

Retouradres is:

KARAH interior
Valkenierstraat 11a
1825BC Alkmaar
Nederland

 

Wij verzoeken je om het artikel zo veel mogelijk verpakt in de originele verpakking naar ons terug te zenden. Retourzendingen waarvan de retourkosten niet zijn betaald worden geweigerd.
Na ontvangst en controle van het retour gestuurde artikel, zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag, inclusief onze verzendkosten, terugstorten. Mocht een deel van de originele bestelling retour komen dan worden de verzendkosten niet vergoed.