Koffiekop – Archive

9,95

Op voorraad

Beschrijving

Dit koffiekopje heeft een natuurlijke matte afwerking aan de buitenzijde en een ivoorkleurige glazuurlaag aan de binnenkant. Deze twee lagen zijn zichtbaar op de rand van het kopje, heel subtiel.

 

Behalve dit koffiekopje hebben wij ook een bijpassend espresso kopje. En hou je van ontbijten in stijl , dan is er ook nog een bijpassende bowl en ontbijtbordje leverbaar. Een prachtige combinatie.

 

Materiaal: keramiek, steengoed

 

Kleur buitenkant: mat-donker grijs
Kleur binnenkant: ivoorwit

 

Ø 6,8 cm
hoogte: 9 cm
inhoud: 150 ml

 

Dit product is geschikt voor gebruik in magnetron en vaatwasser.

 

Note: alle Archive produkten zijn handgemaakt en kleine imperfecties kunnen voorkomen. Vanwege temperatuurverschillen in de oven kunnen er ongelijkheden ontstaan in afmeting en kleur.

Merk

Merk

Archive Studio

Archive studio is een designstudio gevestigd in Nederland. De collectie wordt met de hand vervaardigd in een werkplaats in Noord- Vietnam waar ambacht al generaties lang ten grondslag ligt aan de produktie. Omdat het vervaardigen van deze produkten de lokale arme economie bevordert, wordt Archive Studio gesteund door de EU en is het bedrijf vrijgesteld van kosten voor invoer. Traditioneel is Noord-Vietnam een regio waar al eeuwenlang verfijnd servies vandaan komt. En zoals de designers zelf aangeven: " Wij willen heel graag een productlijn neerzetten met onze eigen visie. Hierbij spelen duurzaamheid, kwaliteit en ambacht een grote rol."
Verzendinformatie
Nederland België Duitsland
Brievenbuspakje € 3,95 € 5,95 € 5,95
Pakket € 5,95 € 9,95 € 9,95
Gratis verzending Vanaf € 75,- n.v.t. n.v.t.

 

Nederland
Brievenbuspakje € 3,95
Pakket € 5,95
Gratis verzending Vanaf € 75,-
België
Brievenbuspakje € 5,95
Pakket € 9,95
Gratis verzending n.v.t.
Duitsland
Brievenbuspakje € 5,95
Pakket € 9,95
Gratis verzending n.v.t.