Muurbloempjes-glas-amber

29,95 set van 3 stuks

Op voorraad

Categorieën: , ,
Beschrijving

Hoe decoratief is dit?
Drie handgemaakte vaasjes van glas voor aan de muur. Heel subtiel met enkel een mooie bloem of groen takje.

 

Misschien wil je graag stekjes kweken en zoek je een manier om deze ergens te bewaren? Ook heel decoratief om deze glazen vaasjes in de keuken op te hangen met je favoriete kruid.

 

Met de meegeleverde magneet met plakrand kun je het vaasje vrijwel overal in huis ophangen (muurverf op waterbasis, hout, glas, metaal en keramische materialen). Echt een eyecatcher voor een groener interieur, maar ook de ideale oplossing voor de kleine ruimtes.

 

Tip: ook leuk om cadeau te geven. De vaasjes zijn verpakt in een mooi doosje, per 1-stuk of per 3-stuks.

 

Materiaal: glas
Kleur: amber

 

Ø 1,6 cm
Hoogte: 15 cm

 

Een Muurbloempje is zo bevestigd. De muurbloempjes worden geleverd met een losse magneet met zelfhechtende tape die aan de muur moet worden bevestigd. Laat het 48 uur hechten en jouw Muurbloempje is klaar voor gebruik. Tip: laat de magneet voordat je deze aan de muur hebt bevestigd nooit ongecontroleerd tegen de magneet van het Muurbloempje botsen. De magneet kan dan versplinteren.

 

Merk

Merk

Muurbloempjes

Muurbloempjes is in 2017 opgericht door de vrolijke Elisa en Adinde uit Utrecht. Voor hun small business doen ze alles samen, van design & productie tot verkoop & promotie. De Muurbloempjes worden met de hand gemaakt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo komen er tijdens het maakproces zo min mogelijk belastende machines aan te pas. Ook worden de verpakkingen gemaakt van golfkarton dat is voorzien van het FSC-keurmerk. Het materiaal komt uit een verantwoord beheerd bos, de gebruikte inkten bevatten geen chemicaliën en het gemaakte restafval wordt volledig gerecycled.
Verzendinformatie
Nederland België Duitsland
Brievenbuspakje € 3,95 € 5,95 € 5,95
Pakket € 5,95 € 9,95 € 9,95
Gratis verzending Vanaf € 75,- n.v.t. n.v.t.

 

Nederland
Brievenbuspakje € 3,95
Pakket € 5,95
Gratis verzending Vanaf € 75,-
België
Brievenbuspakje € 5,95
Pakket € 9,95
Gratis verzending n.v.t.
Duitsland
Brievenbuspakje € 5,95
Pakket € 9,95
Gratis verzending n.v.t.